Untitled Document
 
 
 
  Untitled Document
 
 
 
JUNIOR - O nama
 

Auto škola JUNIOR se već duži niz godina trudi da kvalitetom i korektnim poslovanjem zadrži lidersku poziciju na regionu. Naš najveći uspeh je preporuka naših klijenata, proverite žašto smo škola sa najvećim brojem kandidata. Na raspolaganju Vam je vozni park od 18 vozila. ... opširnije o auto školi

Osim iz Negotina i okoline veliki broj kandidata nam stiže iz mesta kao što su Bor, Zaječar, Kladovo, Majdanpek, Donji Milanovac, Pirot, Niš, Dimitrovgrad, Aleksinac, Knjaževac, Svrljig ... Za kandidate koji ne žive u Negotinu imamo obezbeđenih 15 GRATIS smeštaja.

Osim obuke kandidata za polaganje vozačkih ispita AM, A1, A2, A, B, C, CE, D kategorija u našoj ponudi se nalazi i 17 karting vozila koje možete voziti na karting stazi u Boru, možete uživati kako u dnevnim tako i noćnim vožnjama.
... opširnije o kartingu

U ponudi imamo i mogućnost zakupa 10 bilborda koji su u našem vlasništvu na najprometnijim raskrsnicama u gradu. Nudimo mogućnost zakupa, pripreme i štampe bilborda po najpovoljnijim uslovima.
... opširnije o bilbordima

Kao firma koja raste rado ćemo prihvatiti sve dobronamerne kritike i savete jer se od otvaranja pa sve do danas trudimo svim snagama da poboljšamo uslove rada i kvalitet usluga, sve to držeći se principa: Korektnost je ključ uspeha!

 
junior auto skola Milovanovic Negotin region Bor Zaječar Zajecar Kladovo Majdanpek Donji Milanovac auto dozvola vozacka polaganje vozacki ispit karting staza bilbordi bilbord iznajmiljivanje kategorije testovi ispitna pitanja kazneni poeni AM A1 A2 A B1 B BE C1 C1E C CE D1 D1E D F M testovi online auto skola online Start 019 Rakić Rakic Stop 019 Sokobanja Knjaževac Knjazevac Pirot Dimitrovgrad Niš Nis Fortuna Lena Matea Profesionalac Braća Braca Boki Gazela Solidor Crveni Signal Videnović Videnovic Joker
right panel
 
Increment Counter
Broj posetilaca
 
 
  footer

HOME | O NAMA | AUTO ŠKOLA | KARTING | BILBORDI | KONTAKT

© 2010 Design by Koja, tel: +381 60 4134 100, Web i graficki dizajn i odrzavanje sajtova, All right reserved